En Kreativ Tilgang

Et brand er intet uden et kvalitetsprodukt bag sig. De tidlige overvejelser angående produktudvikling er afgørende for fremtidige strategiske beslutninger og din forretnings overordnede succes. Med Lund Brandhouse ved din side får du adgang til kompetent sparring på innovationsprocesser, markedssegmentering, produktdesign og –differentiering og meget mere. Alt sammen bakket op af mange års erfaring med iværksætteri og forretningsledelse. Lad os sammen give din forretning det bedste grundlag og sørge for, at du undgår dyre fejl i de tidlige faser.

Uanede Muligheder

Måske du søger at styrke dine relationer med kunderne ved at tilbyde værdifulde medlemsfordele. Eller måske du vil skabe opmærksomhed omkring dit brand og engagere din målgruppe gennem inspirerende events og kampagner. Fra messer til PR-indsatser til visuel merchandising i detailbutikker – mulighederne er mange.

Merchandising I Detailbutikker

For fysiske produkter, der sælges i detailbutikker, er produktets udseende og præsentation afgørende. Fra udvælgelse af de rigtige produkter og produktpræsentation i butikken til emballage, prisstrategier og kampagner – det handler om at fremvise dine produkter på den bedste og mest appellerende måde. Det har nemlig stor indflydelse på din målgruppes købsadfærd og dermed på dine resultater.

Den Rette Strategi

Med erfaring fra adskillige succesfulde merchandising-initiativer og –kampagner er vores team klædt på til at hjælpe dig med at træffe de rette valg og føre dem ud i livet. Vi tilbyder kompetent vejledning i alle de strategiske overvejelser bag og kan varetage forhandlinger og kontakt med butikschefen for at sikre den bedste handel.

Vil du vide mere

Giv os et kald eller udfyld formularen og vi kontakter dig for en uforpligtende snak

alle felter skal udfyldes.