Værdien Af Et Netværk

Et godt netværk kan åbne døre til nye muligheder, partnere og kunder. At have et solidt netværk er imidlertid en luksus, som ikke alle entreprenører har. Men det behøver ikke at stå i vejen for din forretnings potentiale.

Ekspertviden Ved Hånden

Med Lund Brandhouse ved din side vil du have adgang til hele vores team af dygtige eksperter og kan altid nyde godt af sparring, konsulentydelser og hurtig teknisk support, hvis behovet skulle opstå. Alle værdifulde værktøjer og netværksmuligheder for et nystartet forretningseventyr. Og hvis der er noget, vi ikke kan hjælpe dig med in-house, kan vi finde de rette kompetencer i vores netværk

Adgang Til Freelance Netværk

For at drive en fuldt funktionel online-virksomhed kan du få brug for at trække på freelance arbejdskraft. Hos Lund Brandhouse kan vi give dig adgang til vores brede netværk af eksperter inden for alt fra udvikling, strategi og produktion til salg, marketing og meget mere. Et netværk opbygget gennem mange år i branchen.

Hvis du alternativt blot søger at opnå opmærksomhed i medierne, kan vi også hjælpe dig med at skabe kontakt til influencers og medier, hvilket vores eget smykkebrand PureLeaf bl.a. har nydt godt af. (https://pureleaf.dk/about/press/)

Vi skaber kontakten og står for forhandlingerne, hvilket sikrer dig de bedste aftaler med minimal risiko og indsats. Det betyder mere tid til dig og din forretning, og professionel eksekvering

Vil du vide mere

Giv os et kald eller udfyld formularen og vi kontakter dig for en uforpligtende snak

alle felter skal udfyldes.