SMV digital

&1.dk

100.000 i tilskud til digitale løsninger

Står din virksomhed overfor at skulle udvikle en strategi for online salg? Gennem SMV:Digital kan du søge om tilskud til digitaliseringsprojekter indenfor digital marketing, online salg og digital omstilling i almindelighed.

Få penge og rådgivning at fremme digitale strategier for SMV’er

SMV er et EU-finansieret projekt, som årlig uddeler i alt 20 mio. kr., som skal hjælpe danske SMV’er med digital omstilling i forhold til e-handel, digital omstilling. Du kan søge et tilskud på i alt 100.000, hvis din virksomhed ønsker at etablere større synlighed på nettet, for at øge online salg.

1.dk er et full service webbureau

Foruden hjælp til ansøgningsprocessen, som øger chancen for, at din din virksomhed opfylder kravene og får bevillingen, yder 1.dk professionel rådgivning til virksomheder, der har brug for digitale løsninger indenfor online salg, digital markedsføring, SEO og branding af nye produkte

Privat rådgivning om digitale løsninger

1.dk er et lille team, men har stor erfaring med online branding af startups; særligt i kraft af CEO Martin Mollerups entrepenante og innovative løsninger på digital omstilling, e-handel og online markedsføringsstrategier. Vi rådgiver også om indkøb og implementering af digitale systemer.

Brands som Barberians Cph, Eric the Sailor, Pureleaf og Opskrifter.dk har fået succes gennem 1.dk’s holdbare markedsføringsstrategier. Holdet leverer løsninger, som er tilpasset dine behov, og som skaber resultater.

Brian Mollerup

Chairman

Tlf: +45 40 25 35 32
Mail: bm@lundbrandhouse.dk

Martin Mollerup

CEO

Tlf: +45 26 14 22 44
Mail: mm@lundbrandhouse.dk

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.