Brands

smv digital logo close icon

Vores Brands

Lund Brandhouse er et danskbaseret ’brandhouse’, der ejer, del-ejer, samler og distribuerer unikke kvalitetsbrands inden for livsstil, trends og design på internationalt plan. Vi tilbyder rutine, erfaring og stabilitet, og har et øje for trends samt en velforankret forretningsforståelse.

1.dk

1.dk er et full-scale digitalt marketing bureau. Vi er eksperter inden for mange digitale marketing-discipliner, herunder brand- og marketing-strategi, SEO, CRO, mediestrategi og opsætning på Google, Facebook og sociale medier. Vi kan også hjælpe jer med udformning af marketing, content og eCommerce-strategier, såvel som kampagneplanlægning og eksekvering i alle typer af markeder. I 1.dk sidder senior og junior-kapaciteter inden for alle områder, således at vi på bedst mulig vis kan afstemme forventninger og omkostninger efter behov.

PureLeaf

Unikt og bæredygtigt smykke brand, som kombinerer mode og en fascination for naturen med social ansvarlighed. Smykkerne er håndlavede og produceret med organiske materialer fra den brasilianske natur og sælges i en række europæiske lande samt oversøisk.

Eric the Sailor

Danskdesignet serie af badetøj, shorts og t-shirts til mænd i høj kvalitet og originalt design inspireret af fortællingen om en sømands bedrifter og livet til søs. Forhandles online på www.ericthesailor.com.

Opskrifter.dk

Opskrifter.dk er ikke bare en hjemmeside. Det er vores univers af indtil videre mere end 5000 forskellige opskrifter, hvor kun fantasien og ens indre kokkesjæl sætter grænser. Inspiration, madplaner og om det skal være en kødret eller vegansk ret, som står på menuen i dag. Alt finder du inde på Opskrift.dk.

ByFarm

Derudover er Lund Brandhouse aktivt engageret i en bred vifte af spændende virksomheder og startups. Herunder vertikalt gartneri (ByFarm.com), kosmetik og sundhedspleje (Derma.dk) og andre. Vi er altid åbne for dialog om at indgå som samarbejdspartner i nye eller eksisterende virksomheder. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Brian Mollerup

Chairman

Tlf: +45 40 25 35 32
Mail: bm@lundbrandhouse.dk

Martin Mollerup

CEO

Tlf: +45 26 14 22 44
Mail: mm@lundbrandhouse.dk

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.