Om os

smv digital logo close icon

Om os

Lund Brandhouse er stiftet og ejet af Martin Lund Mollerup og Brian Lund Mollerup. Med hovedsæde i København repræsenterer Lund Brandhouse en unikkombination af mangeårig erfaring og forretningsforståelse.

Brian Mollerup

Chairman

Med et bredt netværk i det private og offentlige arbejdsmarked har Brian over årene stiftet bekendtskab med en bred vifte af brancher.

Hans baggrund inden for købmandsskab og administration har ført til adskillige direktørstillinger inden for detailhandel, herunder Dagrofa koncernen, Spar Danmark, ISO og Superbest, hvor han bl.a. har stået i spidsen for opkøb og fusioner og skabt imponerende omsætningsvækst.

Gennem et stort engagement i dansk håndbold har Brian været medejer af Slagelse Håndbold og er i dag formand for København Håndhold. Med sin solide erfaring inden for virksomhedsledelse og markedsudvikling har Brian sideløbende siddet i adskillige bestyrelser og ført flere iværksættereventyr til succes.
I dag sidder han som aktiv bestyrelsesformand i 11 selskaber hvoraf de 4 er egne virksomheder, og er nu klar til at dele ud af sin viden og erfaring.

Martin Mollerup

CEO

Martin repræsenterer ungdommens energiske entreprenør med et kreativt verdenssyn og en passion for produktudvikling, design og markedsføring. En bachelorgrad i Innovation og Entrepreneurship fra Copenhagen Business Academy og San Diego State University i Californien udgør et solidt grundlag og en velfunderet forståelsesramme for de adskillige iværksætterinitiativer, som Martin har været en del af.

Senest har Martin oplevet succes som stifter af det populære, danske grooming-brand Barberians Cph og det nye tøjbrand Eric the Sailor, hvor han selv varetog blandt andet konceptudvikling, produktdesign og branding.

Trods sin alder besidder Martin således allerede et bredt netværk inden for tekstil- og kosmetikproducenter samt distributører, og ikke mindst en velfunderet rutine i opstart af virksomheder lige fra strategi til produktion og markedsføring. Der er aldrig langt fra ide til handling, og det energiske drive til at få ting til at ske er ikke til at tage fejl af. Med et øje for trends og en forkærlighed for innovation er Martin derfor altid på udkig efter det næste eventyr.

Værdier

Hos Lund Brandhouse står passion, viljestyrke og viden helt centralt for os i den måde vi arbejder på. Vi trækker på stor viden inden for handelsvirksomheder, køb, salg, frasalg, startups – og arbejder målrettet og metodisk mod de mål, vi har fastlagt sammen med anden part.

Med højt til loftet, rummelighed for åben konstruktiv dialog, og målrettet, transparent og effektiv planlægning, der gør at vi når målet med lavest mulige omkostninger for alle.

Inkubator

Lund Brandhouse vil desuden fungere som inkubator for nyopstartede virksomheder ved at skabe et udviklings- og inspirationsmiljø, hvor entreprenører og selvstændige kan mødes, udveksle ideer og erfaringer og modtage den støtte og vejledning, de har brug for, for at realisere deres drømme.

At starte ny virksomhed kan være tidskrævende og virke uoverskueligt. Hvor skal man starte? Hvor og hvordan får du produceret dine produkter? Og hvad med din go-to-market strategi? Vi er her for at hjælpe dig. Med mange års erfaring inden for produktudvikling, virksomhedsledelse, innovationsprocesser og branding kan vi give dig den sparring, du har brug for. Vi tilbyder rådgivning, kontorfaciliteter, organisationsudvikling og ikke mindst adgang til vores brede netværk af selvstændige og virksomheder samt producenter og distributører. Vores forretning bygger på tillid, optimisme og eksekvering. Vi ser muligheder, hvor andre ser udfordringer. Vi er klar til at hjælpe dig/jer hele vejen fra ide til gennemførsel.

Har du den gode forretningsidé eller drømmer du om at blive iværksætter? Kontakt os og hør mere om, hvordan vi sammen kan gøre det til virkelighed.

Vi har også vores egen idébank fuld af spændende projekter, der blot venter på at blive realiseret. Har du evnerne og det drive, der skal til, men mangler den gode ide? Lad os høre fra dig. Hvem ved – måske der er et match!