Strategy

smv digital logo close icon

Strategy

Lund Brandhouse er din strategiske partner uanset størrelsen på din virksomhed. Vi har stor praktisk ekspertise med at drive, udvikle og frasælge store virksomheder og SMV’er. Lige så vel som knowhow og resultater med at føre startups til succes i deres forretningskategori.

Hos Lund Brandhouse kan du få præcis den rådgivning du har brug for. Om det er hjælp til helt specifikke opgaver, eller en hjælp fra A-Z med at afdække problemstillinger og potentialer – vi hjælper dig hele vejen med præcis det, du har brug for.

Virksomhedsrådgivning

Rådgivning indenfor forretningsudvikling, strategiplanlægning, frasalg og ledelse er nogle af Lund Brandhouses kernekompetencer.

Jeres sparringspartner i disse opgaver er Brian Mollerup, som foruden erfaring som adm. dir. i Dagrofa-koncernen, Spar Danmark og ISO A/S har arbejdet som bestyrelsesformand i en række SMV’er (Derma Pharm A/S, Legro A/S, Holst Blomster A/S, Egon A/S (Vikingbus A/S mm).

business consultancy founder image
business consultancy check icon

Forretningsudvikling

Opgaven med at lægge en kommercielle strategi for en overskuelig periode (typisk 3-5år) baseres først og fremmest på en grundig SWOT-analyse, situationsanalyse samt analyse af interne og eksterne forhold. Dernæst skal virksomhedens DNA kortlægges, for at få klarhed over og styrket virksomhedens grundlæggende vision og målsætning. Rådgivningen vil hjælpe med at forstå, definere og eksekvere på de nødvendige beslutningsgrundlag for at styrke virksomheden. Herunder hvordan organisation og ledelse bør tilpasses.

business consultancy check icon

Ledelse

Rådgivning i ledelseskompetencer er et kerneområde hos Lund Brandhouse. Vi rådgiver i ledelsesredskaber, som samler og styrker virksomheden, sammenholdet og præstationer. Med udgangspunkt i ledelsesprogrammet Pathfinder udvælger vi øvelser, der er afklarende for personlige og faglige kompetencer på både leder-, mellemleder- og medarbejderniveau. Det kan fx være redskaber og øvelser inden for proaktiv planlægning, situationsbestemt ledelse eller forandringscirklen, som giver ledelsen indblik i, hvordan medarbejdere følelsesmæssigt reagerer på større forandringer.

business consultancy check icon

Strategiplanlægning

På baggrund af den kommercielle strategi (defineret af virksomheden selv, eller i samarbejde med Lund Brandhouse) tilbyder vi at udvikle en klar og dokumenteret handlingsplan for de næste 1-2 år med specifikke strategiske problemstillinger og målsætninger for de ønskede fokusområder. Det kunne fx være:

business consultancy point icon

at lægge en effektiv salgsstrategi

business consultancy point icon

indfrielse af vækstpotentiale i udvalgte segmenter

business consultancy point icon

sparring om marketing-strategi

business consultancy check icon

Frasalg

Lund Brandhouse er eksperter i alle faser af køb og salg af virksomheder. Brian Mollerup har blandt andet stået for forberedelse og gennemførelse af salget af Københavns Grønttorv, Egons Turistfart A/S, Jens Holst Blomster A/S og flere andre virksomheder. Brian kan derfor hjælpe med at analysere salgbarhed og optimere potentialet for et egentligt salg. Herunder at fastsætte prissætning og rammer for transaktionen. Samt identifikation af køber målgruppe og den praktiske kontakt.

Digital marketing

Lund Brandhouse har sit eget digitale marketing-bureau med 8 specialister og seniorkompetencer inden for hele paletten af marketing-discipliner. Bureauet hedder 1.dk og varetager en stribe opgaver for Lund Brandhouses egne varemærker. Derudover arbejder vi med store og mellemstore brands inden for forskellige kategorier – herunder Vikingbus, Legro og Derma.

Vores spidskompetencer dækker

Branding

Vi har stor viden og erfaring med at udforme og optimere effektive brand-strategier til alle typer af virksomheder. Herunder hjælp til brand positionering i forhold til konkurrenter, valg af målgrupper, visuel identitet og kommunikations-strategi.

Marketing

Hos 1.dk er vi eksperter inden for mange digitale marketing-discipliner, herunder SEO, CRO, mediestrategier og opsætning på Google, Facebook og sociale medier. Vi kan også hjælpe jer med udformning af marketing, content og eCommerce-strategier, såvel som kampagneplanlægning og eksekvering i alle typer af markeder.

Web design

Vi er mestre i at designe nye hjemmesider og tage eksisterende hjemmesider til nye højder. Vi har masser af erfaring og resultater at trække på i forhold til at skabe struktur, grafisk identitet og indhold, der rammer lige i hjertet af jeres målgruppe.

Grafisk produktion

Vi råder over stærke kapaciteter indenfor billed- og videoproduktion. Vi hjælper med kreativt oplæg, valg af medie og med selve produktionen af grafisk indhold fra start til slut. Vores kompetencer gælder ikke bare digitalt materiale, men også analoge materialer såsom bøger, flyers, plakater etc.

Produktdesign

Hos 1.dk råder vi over stærke kapaciteter inden for produktudvikling fra A-Z. Vi har derfor også stor erfaring med produktdesign og kan hjælpe jer med design til nye produkter i tråd med jeres brandfilosofi. Og med at opfriske design på eksisterende produkter.

Tekstforfatning og SEO

Hos 1.dk råder vi over stærke kapaciteter indenfor skriftlig kommunikation til web. Uanset om opgavens mål er at skrive sig ind i hjertet af målgruppen eller søgemaskinernes algoritme – eller begge dele. Så mestrer vi at løfte jeres marketing kommunikation og online gennemslagskraft til nye højder.

Iværksætteri

Lund Brandhouse har sit eget digitale marketing-bureau med 8 specialister og seniorkompetencer inden for hele paletten af marketing-discipliner. Bureauet hedder 1.dk og varetager en stribe opgaver for Lund Brandhouses egne varemærker. Derudover arbejder vi med store og mellemstore brands inden for forskellige kategorier – herunder Vikingbus, Legro og Derma.

Definer dit brand

Brandet er din virksomheds sjæl. Det er det, der adskiller dig fra konkurrenterne og skaber genkendelighed hos din målgruppe. At opbygge dit nye brand og virksomhed kan imidlertid være en lang proces med mange svære beslutninger, der skal træffes undervejs. Men hvad nu hvis du kunne trække på årtiers ekspertise og et dedikeret hold af eksperter til at hjælpe dig med at overkomme enhver udfordring?

Strategi og rådgivning

Som nystartet virksomhed har man mange overvejelser at gøre sig, og det er vigtigt at få lagt en gennemtænkt strategi fra begyndelsen. Hos Lund Brandhouse er vi erfarne i at rådgive startups med de afgørende beslutninger, der skal træffes som ny virksomhed. Vi kan hjælpe med sparring igennem alle led i processen. Uanset om du vil have styrket brandet, lagt en go-to-market strategi eller skal have klargjort virksomheden til investeringer, så står vi klar til at stille vores viden til din rådighed.

Få styrket kompetencerne

Hos Lund Brandhouse tilbyder vi en bred vifte af rådgivningsydelser til at hjælpe dig i mål med din forretning. Uanset om du søger rådgivning til din nye forretningsidé- og strategi eller ønsker at styrke dine kompetencer inden for et bestemt område, så er du kommet til det rette sted. Med adskillige succeshistorier i bagagen besidder vi den rette viden og rutine til at kunne tilbyde kyndig forretningsrådgivning og sparring. Lad os hjælpe dig med at få din virksomhed på rette spor.

Brian Mollerup

Chairman

Tlf: +45 40 25 35 32
Mail: bm@lundbrandhouse.dk

Martin Mollerup

CEO

Tlf: +45 26 14 22 44
Mail: mm@lundbrandhouse.dk

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.